merhaba ben yeni üyeyim..ve R19 1.4 RNi sahibiyim..bazı sorunlarım var inşallah bu forumda cevap alacağım..herkese iyi forumlar..
|
|
merhaba ben yeni üyeyim..ve R19 1.4 RNi sahibiyim..bazı sorunlarım var inşallah bu forumda cevap alacağım..herkese iyi forumlar..
teşekkürler..
Aleykümselam.Ama bu forumda slm diye başlık kabul görmüyor ben düzelttim sizin adınıza.Öncelikle adınız nedir? yaşınız kaç? işiniz nedir? Bir tanışalım her sorununuza çözüm bulmaya çalışırız Allah ın izniyle.
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ ALLAH"INDIR
Hoşgeldiniz aramıza
HaYaTTa İkİ ŞeYe GüVeNiRiM; BiR, AyNaYa BaKTıĞıMdA GöRdÜğÜmE; iKi, eLLeRiMi GöĞe KaLdIrDıĞıMdA GöReMeDiĞiMe..
özgür ismim 18 yaşındayım öğrenciyim..bizdede Renault europa var bende bu siteye üye olmaya karar verdim :)
Hoş geldiniz.
Renault grubu araçlar için direksiyon kumanda kolu aparat çalışmam bulunmaktadır.Bu aparat yardımı ile Clio 2, Megane 1- 2 , Scenic 1 -2 , Peugeot 206-306 , Renault 19 (R19) , Master , Laguna 1, Opel Vectra,Kango 1-2,Focus/Connect , Marea ve Twingo 'larda orijinal kumanda kolu ile Pioneer veya Sony Mp3 çalarları kontrol edebilirsiniz.İletişim için cep numaram: 554 302 25 74 'tür.
Hoş geldiniz.
sebep hızlanmak değil doğru zamandadoğru viteste hızlanmaktır RS
......................................................................