selamünaleyküm renaultclup dostları.benide aranıza katarsanız memnun olurum.sevgive saygılarımla
|
|
selamünaleyküm renaultclup dostları.benide aranıza katarsanız memnun olurum.sevgive saygılarımla
Aleyküm selam hoş geldiniz..Keyifli forumlar dileklerimle..ESKİŞEHİR e selamlar.. kendinizi isim,yaş,meslek gibi birazdaha tanıtırsanız çok daha güzel olacaktır şüphesiz..
Halimiz Şarapçılardan Beter..Keyfimiz Sosyetede Yok!!..[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Hoş geldiniz.
sebep hızlanmak değil doğru zamandadoğru viteste hızlanmaktır RS
......................................................................
Aramıza Hoş Geldin. Aktif Ve Paylaşımcı Olman Dileklerimle.
....
Cihana Eşitti Dost Bildiklerimiz , Kenef Çukurunda Görmüşler Bizi ...
Olduğun Her Yerdeydik Amma , O Kadarda Düşürmedik Kendimizi..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Ben Dağıstan hayali kuran bir Çerkez değilim,Nede kürdistan hayali Kuran Bir Kürt, veya Turan'ın Hayalinde Koşan Bir Türk,Yada Arap Milliyetciliği Yapan Bir Arap, BEN "İ'LÂ-YI KELİMETULLAH" Aşkına 3 kıtayı Hükmeden ve Dünya Tarihine Yön veren Osmanlı'nın Torunuyum...
Aleykümselam, hoşgeldiniz aktif bol paylaşımlı ve keyifli forumlar dilerim.
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Aramıza hoşgeldiniz. Sizi daha yakından tanımak isteriz (isim, yaş, meslek, aracınızın modeli, vb.).
Keyifli ve aktif forumlar.
RCT İzmir Facebook grubu için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].
RCT İzmir Facebook hayran sayfası için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].
================================================== =========
ALİ CAN - 2011 Mégane III 1.6 16V Privilège + Premium Paket (Nam-ı diğer: Bulut)
Hoşgeldiniz :)
Hoş geldiniz.
Renault grubu araçlar için direksiyon kumanda kolu aparat çalışmam bulunmaktadır.Bu aparat yardımı ile Clio 2-3, Megane 1- 2 , Scenic 1 -2 , Peugeot 206-306 , Renault 19 (R19) , Master , Laguna 1, Opel Vectra,Kango 1-2,Focus/Connect , Marea ve Twingo 'larda orijinal kumanda kolu ile Pioneer veya Sony Mp3 çalarları kontrol edebilirsiniz.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]İletişim için cep numaram: 554 302 25 74 'tür.
Aramıza Hoş Geldin.
Kanqoo55-Samsun Bafra-Tolgahan ÜNYELİ-
hoşbulduk teşekkür ederim.ismim süleyman 42 yaşındayım devlet memuruyum.evliyim iki kızım var.eskişehirliyim.arabam eropa rna 1.9 dizel henüz 1.5 ay oldu alalı daha önce 94 brodway vardı daha öncesindede değişik arabalar.renoyu seviyordum ama eropaya hiç binmemiştim şu an çok memnunum hem performansından hemde az yakıtından dolayı bana çok doyurucu geliyor arabamı çok seviyorum.sizlerle tanıştığımıza memnun oldum.allaha emanet olun hoşçakalın :applaus: