merhaba adım murat aksu ıspartadayım öğrenciyim cliom henüz yok inş bir ay içinde bulursam olcak arayış içersindeyim
|
|
merhaba adım murat aksu ıspartadayım öğrenciyim cliom henüz yok inş bir ay içinde bulursam olcak arayış içersindeyim
Clio kasa olarak hem şirin hemde ekonomi bakımındanda az yakıt yakar
Hoşgeldin bu arada Murat
Bugün benzinciden 50 TL'lik vergi aldım, yanında 15 TL'lik benzini "HEDİYE" verdiler
murat aramıza hoşgeldin.inşallah gönlüne göre araç bulursun.clio hb alırsan memnun olursun spor bir görüntüsü olduğu için tip olarakta güzel durur.tabi spor istersen.parça ve usta yönünden de üzmez seni rahatlıkla tercih edebilirsin...
eser"vatan 55 mekan 34""yn sport '00"
Hoşgeldiniz "Murat" bey aktif bol paylaşımlı vede keyifli forumlar dilerim.
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim
SELAM OLSUN BENDEN PATATESÇİ BOLU BELEDİYE BAŞKANINA
Beymen Clup Veysel
teşekkür ederim arkadaşlar hoşbuldumm.. bir ay içinde alıcm inş. clio yu ama hala karar veremedim 1.4 rta mı 1.6 rte mi die vede ıspartada yok tek tük olanlarda çok uçuk fiyatlar
Hoş geldin. O zaman dış illere bakman gerekecek benim sana motor hacmi tavsiyem 1.4 ù düşüneceksen ekonomi için seçeceksin eğer yavaş olmasın araç diye düşüncen olursa uzun yol için 1.6 motor hacmini al derim.
sebep hızlanmak değil doğru zamandadoğru viteste hızlanmaktır RS
......................................................................
serkan tavsiyen için sağol bana çok hız gerekmiyor ekonomik olsun parçası ucuz olsun yakıtı az olsun istiyorum çokmu istiyorum ki:D
Aramıza hoşgeldin,keyifli forumlar...clio 1.4 rxt tavsiye ederim...
Ne Alayına Gider Nede Kralına,Alayıda Ayağıma Gelsin Kralıda...
Hoşgeldiniz. Broadway RNi tavsiye ederim :D :D