ilk önce tüm arkadaşlara slm ve saygılarımı sunuyorum can clip cihazında bana yardımcı olursanız sevinirim artık tek çalışmam gerek ve anahtar kodlamada yardımcı olursanız sevinirim
|
|
ilk önce tüm arkadaşlara slm ve saygılarımı sunuyorum can clip cihazında bana yardımcı olursanız sevinirim artık tek çalışmam gerek ve anahtar kodlamada yardımcı olursanız sevinirim
www.RenaultClubTR.com
Hoş geldiniz.
sebep hızlanmak değil doğru zamandadoğru viteste hızlanmaktır RS
......................................................................
Hoşgeldiniz aktif bol paylaşımlı vede keyifli forumlar dilerim.
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Aramıza hoşgeldiniz. Sizi daha yakından tanımak isteriz (isim, yaş, meslek,varsa arabanızın modeli markası vb.)
Tugay Zafer Büyüksoy.. volkswagen passat 2007 1.6 FSI
tanışalım arkadaşlar ben salih kıcırgan Erzurum'da yaşıyorum 30 yaşındayım Atatürk üniversitesi bilgisayar öğretmenliği mezunuyum baba mesleği olan tamirciliği yapıyorum ağırlık olarak renault marka tamir atölyemiz mevcut artık öğretmenlik yapmıyorum babam gibi tamirciyim ve işimi çok seviyorum yetkili serviste çalışmadığım için orjinal renault clip cihazı bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim .
www.RenaultClubTR.com
arabamın markasını unutum arkadaşlar birtane aslanlar gibi 99 rn model renault broadway ım var
www.RenaultClubTR.com
Hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim
SELAM OLSUN BENDEN PATATESÇİ BOLU BELEDİYE BAŞKANINA
Beymen Clup Veysel
hoş bulduk sağol heb birlikte keyifli forumlar
www.RenaultClubTR.com
Ailemize hoşgeldiniz. Aktif ve paylaşımcı olmanız dileğimle.
R9 Style => MaL Basık Aga <=